Наслов

Скопје трча 10К - 2018 видео

На 7 октомври оваа година се одржа второто издание на трката „Скопје Трча 10К” на која учество земаа преку 1600 натпреварувачи од 22 земји. Погледнете го официјалното видео од трката. 

19 Октомври 2018

За авторот