Наслов

Ситна шмиргла во Сочи (низ објектив)

Русите почнаа да бројат ситно, остана година пред стартот на зимските олимписките игри кој штрекнуваат со цифра од 50 милијарди долари кој ќе бидaт потрошени во целокупниот процес на организација и изградба на инфраструктурата во Сочи. Ѕирнете...

23 Февруари 2013

За авторот