Наслов

Што не чека утре на Шапка?!

Да не ве замајаваме многу, кратко и јасно. Последен ден од оваа сезона, а прогнозата кажува сонце.. Снег има колку ви душа сака, мотивот ќе го најдете подолу, а желбата сами треба да си ја скроите.

16 Март 2013

За авторот