СЦГ - Трансверзала (2019)

Наслов

СЦГ - Трансверзала (2019)

Трансверзала по планината Скопска Црна Гора, почнувајќи од село Горно Блаце па се до село Арачиново.

Трансверзала по планината Скопска Црна Гора, почнувајќи од село Горно Блаце па се до село Арачиново.

https://www.strava.com/activities/2237990797

Зоран Тодоровски
Марио Шаревски
Бојан Стојчевски

Режија / Камера / Монтажа: Бојан Стојчевски
Музика: Анастасија / Диме Поповски

©2019

27 Март 2019

За авторот