Наслов

Резултати од Маврово XCO 2015 - UCI C2

На 13.06.2015 во Маврово се одржа Меѓународната трка во планински велосипедизам Маврово XCO 2015 - UCI C2 во склоп на Маврово МТБ викенд кој е во организација на Energi Cycling.

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка

фото - Ивана Карчицка  

14 Јуни 2015

За авторот