Наслов

Респект за македонски скејт

Денес во рамките на глобалното чудо наречено нет, во етер искочи скејт видеото на DropIn Ленинова, DropIn Tour кое беше снимано минатата година на разни локации во Битола и Охрид. Вклучени се дузина наши млади возачи и склопено е одлично видео кое се надеваме ќе биде само почеток. Респект момци, раскинете асфалт!

17 Мај 2013

За авторот