Наслов

Ред Бул го спонзорираше и Њутн

Поради фактот што ништо од ова не може да функционира без гравитацијата, Ред Бул индиректно го спонзорираа и Исак како и целата таа лепеза на умни физичарско/хемичарски глави.

Red Bull Kluge е корпоративно видео кое што опфаќа огромна човечки направена машинерија која за да функционира е потпомогната (покрај мајката природа) од 11 екстремни глави под капата на Ред Бул.

Инаку klug е придавка во германскиот јазик која значи паметен.

17 Декември 2012

За авторот