Наслов

#ПроектСнег

Кај и да е ќе си започне зимската снежна сезона па си рековме, ајде може ќе инспирираме во вас некоја убава енергија. Повеќе за Симон Бек и неговата уникатна форма на уметност можете да прочитате ТУКА.

27 Ноември 2015

За авторот