Комерцијален текст

Наслов

ПОПУСТ НА ИСКЛУЧИТЕЛНИТЕ SALEWA ОБУВКИ ВО SCOUT OUTDOOR SHOP

Eдинствена можност да станете сопственик на обувки од италијанскиот бренд SALEWA, кои имаат врвен квалитет и супериорен дизајн, за одлична цена.

MS MTN TRAINER MID GTX

MS MTN TRAINER MID GTX се машки алпинистички обувки со средна висина кои обезбедуваат максимален комфор и за подолги дистанци. Изработени се од кожа, водоотпорна GORE-TEX мембрана и VIBRAM ѓон.

Цена: 11.690 денари

Цена со попуст: 8.950 денариWS MTN TRAINER MID GTX

WS MTN TRAINER MID GTX - женски алпинистички обувки со средна висина.

 Цена: 11.690 денари

Цена со попуст: 8.950 денари


 

MS FIRETAIL GTX

MS FIRETAIL GTX  се машки алпинистички обувки со GORE-TEX мембрана и „леплив“ VIBRAM ѓон, кои имаат одлични перформанси за искачување по карпи.

 Цена: 9.250 денари

Цена со попуст: 7.060 денари


 

WS FIRETAIL GTX

WS FIRETAIL GTX - женски алпинистички обувки со GORE-TEX мебрана и леплив VIBRAM ѓон.

Цена: 9.250 денари

Цена со попуст: 7.060 денари

24 Март 2014

За авторот