Наслов

Опуштено, параглајдерски и ајт на викенд

Нема потреба од нервози, петок е. Пуштете го вашиот мозок на параглајдер. 

Екстремен параглајдинг со многу опуштена музика. 

05 Декември 2012

За авторот