Наслов

Nite Ize ги поедноставува вашите проблеми!

Nite Ize е компанија која се стреми да ги поедностави проблемите со нивните продукти кои што нудат квалитетни решенија директно во јадрото на секој проблем.

Nite IZE нуди повеќе од 100 производи и додатоци во шест категории: мобилни производи и футроли, хардвер додатоци, LED безбедност, LED играчки и игри, додатоци за светилки, и INOVA брендот на LED Flashlights.

Како продукт по кој што е познат брендот Nite Ize се гумените повеќе наменски врвци кој што нудат решенија за проблеми во вашите домаќинства, автомобили, outdoor активности и сл.

Гумените Врвци на Nite Ize се изработени од цврста гума која што обезбедува цврст зафат и жица во внатрешноста на гумата која што ја одржува формата. Гумените врвци ќе ви помогнат да организирате сè, од мали кабли во вашиот дом па сè до најголемата спортска опрема.

"Сврти ја, заврзи ја, и повторно употреби ја!"

Како дел од Nite Ize семејството исто така се и популарните S-Biner карабинерите кои што се иновација врз основа на класичните карабинери. S-Biner ќе ви помогне да ги организирате, споите, зачувате или да закачите сè што може да замислите!

S-Biner доага во различни димензии и големини кој што може да ги одберете во зависност од вашата потреба.

09 Мај 2014

За авторот