Наслов

Никој не може да ја победи Симон Бајлс

На само 19 години таа има освоено завиден број титули на Светските шампионати. Се очекува дека во Рио ќе земе шест златни медали со што ќе влезе во легендите на гимнастиката. Ја споредуваат со Надја Команечи... Погледнете и самите во нејзините способности како врвен гимнастичар. 

10 Август 2016

За авторот