Наслов

НБА дeсетка со кромид 2013/14

За разлика од обичните топ 10 компилации на забивања во редовните НБА кола, оваа ја крстивме со кромид бидејќи е нешто посебно. Сублимат на најдобрите десет од цела 2013/14 сезона. 

25 Април 2014

За авторот