Наслов

Макадам на вело-одмор во Елада

Тие се дечко и девојка и супер-екстра-кул го водат својот вело-блог Макадам. Ова лето биле на одмор во Елада, па еве им го видеото и линк до блогерајските работи. 

10 Септември 2014

За авторот