Наслов

Лео Меси низ хартиени фрејмови

Некои од најдобрите потези на аргентинскиот виртуоз прикажани преку кинеограф (kineograph), оние мали анимирани сликички кои со листање на тефтерчето прават мини седма уметност. Башка монтирано со разни коментатори од страна. Маестрално!

11 Септември 2013

За авторот