ЕХО ЌЕ ГРМИ И ОВАА ГОДИНА

Наслов

Квалитетно трејлер загревање за ЕХО

Бидете подготвени за ехото кое ќе грмне наредна недела во рамки на ЕХО фестивалот на планински филм. Се гледаме на лице место, сите денови!

Во склоп на програмата на ЕХО 2015 ќе биде прикажан и нашиот краток документарен филм „Слобода на две тркала” - тизерот и информациите можете да ги пронајдете ТУКА.

Официјална програма на фестивалот - ТУКА

28 Октомври 2015

За авторот