Наслов

Критична Маса #1 во Тетово

Тетовци како и Скопјани си ја покажаа својата свест за подобро утре и ја организираа нивната прва Критична маса која се одржа во саботата на 13 април 2013 на плоштадот во Тетово. Погледнете одблиску

15 Април 2013

За авторот