Наслов

Крали Марко Треилс 2018 - видео

Оваа година планинската трка Крали Марко Треилс го имаше своето осмо издание, а на четирите трки учество земаа над 460 тркачи. Уживајте во кратката видео рекапитулација од настанот...

10 Октомври 2018

За авторот