Наслов

Колку е „точна“ временската прогноза?!

Со друштвото ви е веќе испланирано и закажано ски патување на некоја дестинација па нон-стоп кликате на повеќедневните па и месечни прогнози да бидете сигурни што прогноза сте букирале заедно со смештајот. Е сега, колку овие долгорочни прогнози се точни и дали воопшто има резон да ги следите и да им верувате?

11 Јануари 2013

За авторот