Наслов

Карго Револуција за правилна Еволуција

Ви текнуе ли на оние старо купуем велосипеди, кои на чичко старо купуем му вршат огромна работа? Да да сигурно ви текнува. Епа тие се масовно ИН, како сладок еко семеен транспортер. 

28 Март 2013

За авторот