Наслов

Календар на SNR & Трчаме заедно

Трчаме заедно и Skopje Night running преку заедничка иницијатива предводена од ентузијастите Искра, Томислав и Димитар, подготвија календар на активности со цел заеднички тренинзи и мотивација за помасовно учество на овогодинешниот Скопски Маратон и други трки во претстојната сезона.

За целиот календар во PDF кликнете на сликата

17 Февруари 2014

За авторот