Наслов

Како помина Crossfit 2013 Invitational

Оваа година, на 26ти октомври, Берлин беше домаќин на натпреварот од светски рамки Crossfit 2013 Invitational каде победа издвои ”Team World” составен од Европејци, Канаѓани и Австралијанци со триумф над ”Team Europe” со 20-6 и ”Team USA” со 24-19. 

06 Ноември 2013

За авторот