Наслов

Кад порастем бичу Јенки

Ок, детево не ја има интелегенцијата на маалската икона Кенгур, од не толку истоимениот филм, па да влезе сосе топка у гол за да си го земе капчето, али ја имаше таа несреќа на решавачкиот пенал, тој да се радува, а топкава да ти имала спин. Епа топка е, се тркала.

21 Мај 2013

За авторот