Наслов

Известување за ноќно скијање во ски центар Нижо Поле

Ноќното скијање во ски центар Нижо Поле ќе се одвива од четврток до недела од 18 до 21 часот, освен во случаи кога временските услови не го дозволуваат тоа.

19 Јануари 2017

За авторот