Наслов

И ние возиме точак во зима, и не, не сме наопаку

Како поддршка на јануарскава критична маса и ние сакаме да си кажеме дека возиме велосипед во зима и не сакаме луѓето да не мислат за „наопаку“ како овие двајцава.

26 Јануари 2015

За авторот