Наслов

Гласајте за karas4training на „Сајт на годината 2017”

Со изминувањето на оваа година повторно дојде време кога по четврти пат треба да се докажеме како вредни за вашите интереси на интернет просторот. Она што се живее во секојдневието е многу полесно да се пренесе искуствено и преку текстовите што ги споделуваме. Особено сме благодарни на луѓето кои несебично ги споделуваат своите авантури како мотивација за остантите што сакаат да започнат да ја истражуваат природата на било кој начин... 

Гласањето за манифестацијата „Сајт на годината 2017" веќе започна и ќе трае до 10.12.2017 година. До тогаш ќе можете да ни дадете поддршка и признание што најмногу ни значи. Секој интернет посетител може да распредели 3 гласа во секоја категорија и тоа 10, 6 и 2 поени.

Линк за гласање ТУКА.

Секоја година освојуваме по некоја награда, а овој пат повторно сме во игра во следните категории:

1. Најдобар Сајт за 2017 година

2. Спорт

3. Најдобар блог

29 Ноември 2017

За авторот