Наслов

Гинисов рекорд во рекламата на Самсунг, или обратно?

Kye Forte има намера да го сруши рекордот во скок во височина (high jump) со БМХ (претходно некои 6 метри). Ги викаат Гинис, сè е валидно, а вториот скок испаѓа успешен (6,35м). Е сега...

Она другото што е интересно е тоа што во текот на видеото, Kye и брат му Leo некако неприметно (а на моменти многу приметно) ги прават скиците и плановите за рампата цртајќи на Samsung Galaxy Note.

18 Септември 2013

За авторот