Наслов

Државно првенство - карате

Бојан Димов од карате клубот Гладиатор од Велес го освои третото место на државнто првенство. Сега, заедно со уште осум членови на карате клубот Гладиатор се подготвуваат за блаканското првенство што ќе се одржи во Истанбул на 14 и 15 јуни

16 Мај 2014

За авторот