ГЛЕДАЈTЕ ВО ПЕТОК (17.04.2015) околу 20:20ч.

Наслов

Доупнесc премиера на БЛАБЛАТВ!

Здраво Гого што те натера да направиш ваков тип на емисија?

Па пред се пасија ми е возењето ролери и едитирање видео клипови со екстремни спортови, и ми дојде идеја да направам емисија кај што ке ги претставам луѓето што ги донеле екстремните спортови кај нас и што се одговорни за прогресот на ваков вид спортови во Македонија.

Зашто баш доупнесс?
DOPENESS е англиски збор (придавка) што се користи кога некој предмет, место, настан или човек има вонсериски квалитети т.е е ЗАКОН по нашки. Доупнесс бе брат она као дрога за умот ти текнува?!

Која ти е таргет група за оваа емисија?
Сите кои ги интересираат екстремните спортови, кои се бават со екстремни споротови и се зависници од адреналинот. Сметам дека емисијава ке привлече внимание кај гледачите дека некој од нив ќе почне да вози скејт ролери бајк итн. Возраста не е битна верувајте, од кога ке ја изгледате првата емисија ќе сфатите дека годините не се битни, кој сака да проба никогаш не е касно, поздрав до Мендо Вељановски.

Гледајте на БлаБла Тв-Доупнесс со Гого, Стефан и Викоче.

Доупнесс на фејсбук.

16 Април 2015

За авторот