Комерцијален текст

Наслов

Дојде зимата! Како да го заштитите и складирате Вашиот велосипед?

Еве го решението...

Стојалка со потпорни цевки и челуст со прилагодлива завртка - 1693AS

Bike Gator! Нова генерација на Униор 1693А (1693АЅ) стојалка за велосипед.

Лесна е за монтажа и цевките за поптпора се поставуваат заедно овозможувајќи полесен транспорт.

Максимален капацитет на товар е 30 kg.
 

Предности:

- Стојалката има улога на нова низа од прецизни алуминиумски и челични делови кои нудат цврстина и трајност.
- НОВ систем на монтажа и ротација на челустите.
- Подобрен систем на лизгање.
- НОВА стилска метална влошка за алат со внатрешен променлив додаток од ЅОЅ пена.

ЦЕНАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е: 10.999,00 денари +18% ДДВ

Каде може да се набави?
- Ексклузивно во изложбениот салон на УНИОР во Илинден.

А во град (Скопје) каде?
- Единствено во BIKE STOP во Центар.

 

22 Декември 2015

За авторот