Наслов

Да му помогнеме на Гого!

Горазд Николоски-Гого од Битола е наше спортско дете. На Гого неодамна му е дијагностициран малиген конскен тумор OSTEO BLASTEN SARCOM на десната нога. Пред него е период на борба и лечење. Гого верува во себе, но потребна му е и нашата помош. 

Во тек се неколку хуманитарни акции за донирање на средства за помош - бидете дел!

Горазд Николовски

300067021014554 – Комерцијална Банка

Acc No: 0230705560582

IBAN: MK07300307055605809

SWIT: KOBSMK2XBTB

Komercijalna Banka AD Skopje

02 Декември 2015

За авторот