Наслов

Биди креативен и те носиме во Мариово

Значи нема на ушка да ве носиме, вие сами ќе си дојдете, но за двајца најкреативни активни дечки ќе обезбедиме карти за Mariovo off-road Experience 2015. Се што треба да направите е да фотнете нешто кул и да учествувате во фото-натпреварот. 

сликано во селото Зовиќ на турата во 2014 година - на гости кај баба Сава и дедо Миле

Во период од 13 до 24 мај сите љубители на спортувањето и рекреирањето во нашата дражава ќе имаат можност да учествуваат во фото-натпреварот #karas4mariovo каде што за двајцата најкреативни ќе се доделат карти за фестивалот Mariovo off-road Experience 2015 - повеќе за фестивалот ТУКА

Што треба да направам?

Многу едноставно - Излезете во природа, спортувајте го она што најмногу ви причинува задоволство и уживајте. Возете велосипед, трчајте, планинарете, качувајте насоки, кајакарете, пливајте (ако не ви студи), летајте параглајдер или практикувајте било која друга активност на отворено и направте една супер фотка од вашата активност. 

Објавете ја фотката со #karas4mariovo на Фејсбук, Твитер или Инстаграм и продолжете си со вашите редовни обврски.

На 24 мај фото-натпреварот завршува, а наше жири ќе ги одбере двете најкреативни фотографии кои ќе бидат наградени со по една карта за настанот.

Се гледаме таму!

13 Мај 2015

За авторот