GRAND PRIX CROATIA - HRVATSKA

Наслов

На Абдурахим Идризи повторно му успеа!

На еден од најголемите меѓународни карате турнири "GRAND PRIX CROATIA", кој се одржа од 19-20 јануари 2013 година, минатогодишниот победник Абдурахим Идризи успешно ја одбрани титулата. 

SO TRENEROT prof. MUAREM IMERI

Балканскиот првак на овој престижен турнир уште еднаш докажа дека неслучајно победува, каде и по 5 одлични борби без загубен поен ги совлада своите противници.

26 Јануари 2013

За авторот