Наслов

Ако ти фали даска, буквално

Најприродната работа која ја правиш кога реално ти фали даска (она, физички), а дента има огромни бранови на плажа. Супер работа за зезање, а има и соодветен поим за активноста - bodysurfing.

30 Јули 2013

За авторот