Наслов

3x3 Финале во Скопје - видео

Како беше на завршниот 3х3 турнир во Скопје можете да видите на ова видео!

 

Заврши првата 3х3 сезона во Република Македонија. Првиот 3х3 шампион во Република Македонија е екипата Badu 3x3, второ пласирана екипа е екипата на 3x3 Kantina, а третото место го освои екипата на Newbies. Во склоп на завршниот турнир за првпат кај нас се оддржа и првиот FIBA 3x3 женски турнир. Овој турнир го освои екипата на Ghost Ballers , второ пласирана беше екипата на The BB's и третото место го освои екипата Proactive.

05 Октомври 2018

За авторот