2Glide - Tandem Paragliding

Наслов

2Glide - Љуботен 27.10.2013

Љуботен полетување

Благодарение на одличните Октомвриски метео услови, 2Glide.com имаше прилика да го промовира својот нов тандем параглајдер и тоа баш од една од најграндиозните планини - Љуботен. Голема благодарност до дечките од ПК Љуботен за одличната организација и логистика. Се гледаме на пролет, со нова енергија и двојно зголемен капацитет, а до тогаш одиме на скијање.

Љуботен летање

29 Октомври 2013

За авторот