Наслов

15 години Скопски Маратон - промо видео 2019

Ако постои спортски празник на главниот град, тогаш тоа дефинитивно е Скопски Маратон. Доживејте ја повторно атмосферата која 12.500 тркачи ја искусија за време на Виз Ер Скопски Маратон 2019 преку ова кратко промотивно видео.

09 Мај 2019

За авторот