Компанијата "Field Candy" најмува 40 талентирани дизајнери, фотографи, графички дизајнери и илустратори со цел да направат уметност од шаторите кои покрај својата дизајнерска уникатност ги исполнуваат и сите останати стандарди. Со овој потег им овозможија на камперите уникатно искуство за спиење под ведро небо.