Фантастичен викенд во исклучително дивата и преубава природа на мариовскиот крај. Стандардно и оваа година бевме дел од велосипедската магија низ селата Бешиште, Градешница, Старавина, Зовиќ, Манастир и Мелница.

Уживајте

Фотографија - karas4training.com