Тој се вика Симон, а таа Мишел. Тој слика аматерски, а таа му го мести шаторот и му помага во кадрите. Тие двајцата викаат дека го поминуваат скоро секој викенд во шатор на планина. Ние викаме ЦА-РЕ-ВИ. Ќе дојдеме и ние на рандеву шо има везе :)

ИЗВОР