Наслов

Games without borders / Игри без граници
Локација: 
Парк Авионче, Аеродром
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 9 Јуни, 2019 - 11:00

Контакт

Излезете и придружете ни се за игри без граници, забавувајте се, трчајте, скокајте и бидете активни заедно со нашите амбасадори додека сте рекреативни со вашите пријатели. Кампањата BeActive е за уживање во фитнес и стварање на нови животни навики со цел да бидеме здрави.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook