Наслов

Семинар за ски и сноуборд учители 2019/2020
Држава: 
Македонија
Датум: 
Четврток, 31 Октомври, 2019 - 18:00

Контакт

Име и презиме: 
МАИСС Македонска Асоцијација на Инструктори за Снежни Спортови

Детални информации за теоретскиот дел од семинарот на следниот линк: https://drive.google.com/open?id=1nR_kIBYT7-BCHWhn34TV9j7J1b8qt9Tj

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook