Наслов

Отворање на Ски Сезона 2019
Локација: 
Маврово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 15 Декември, 2018 - 08:00

Контакт

Спремна стаза под едносед, еден ски билет за 15 часа скијање без граници, деноноќни предизвици и забава на Старо Бачило се доволна причина овој викенд во Сабота да ја отвориме заедно оваа скијачка сезона во Маврово.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook