Наслов

Искачување на врвови на масивот на ПРОКЛЕТИЈЕ
Локација: 
Проклетије
Држава: 
Montenegro
Датум: 
Петок, 19 Јули, 2013 - 15:00

Контакт

Име и презиме: 
Горан Николоски

Проклетије е извонредно убав планински масив на тромеѓето меѓу Црна Гора, Албанија и Косово. Вистински балкански Алпи.

ПРОГРАМА:

· 19.07.2012 (петок)

o Во 15 часот поаѓање од паркинг пред Пошта 2, Железничка станица –Скопје.
o Околу 22 ч пристигнување во ГУСИЊЕ. Ноќевање.

· 20.07.2012 (сабота)

o Искачување на Северен врв (Каранфили) и на Очњак.
o Ноќевање.

· 21.07.2012 (недела)

o Разгледување на околината на Плав.
o Поаѓање кон Скопје. Пристигнување во вечерните часови.

ЦЕНА - 60 евра.

ПРИЈАВУВАЊЕ И УПЛАТА ДО ПОПОЛНУВАЊЕ НА МЕСТАТА.

Тел. Горан Николоски, 070/200-506

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook