Наслов

Дочек на НОВА ГОДИНА на КРСТ - Водно !!!
Локација: 
Водно
Држава: 
Македонија
Датум: 
Четврток, 31 Декември, 2015 - 22:00

Контакт

Име и презиме: 
Witness the Fitness

Сите оние кои не се во можност да одат подалеку, или сеуште ништо немаат испланирано за дочекот на новата 2016 година: стари, млади, индивидуалци, парови, друштва, спортисти, спортски ентузијасти, планинари, авантуристи, љубители на природата, боемџии, песнопејци, играорци, турци, македонци, срби, бугари, албанци и власи ... И сите други мераклии на ѓезме и на традиционална музика во живо!

"РУДОКОЗ" - Група на стари, нови и идни планинари, планински трчачи, бајкери, турно скијачи, спортски качувачи и алпинисти ... Организира дочек на на Новата 2016 Година во топлиот Планинарски Дом на Крст!!!

Понесете си само своја храна и пијалоци;
Шанкот на ПСК Бистра ќе биде исто така отворен;
Живата музика е во организација на "РУДОКОЗ";
Рампата на Средно Водно најверојатно ќе биде отворена и за возила;
Влез само 100 ден.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook