Наслов

When in Krusevo 2019
Локација: 
Крушево
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 21 Јуни, 2019 - 16:05

Контакт

Име и презиме: 
Outdoor Manifest - Крушево
Twitter: 

Outdoor фестивал "When in Krusevo" 2019, трето издание:

Повелете во Крушево, на Крушевско Езеро! Да се рекреираме, спортуваме и да се забавуваме во најаутдор градот во Македонија!

When in Krusevo, оваа година започнува на 21-ви јуни, а ќе трае до 23-ти јуни. Вклучува тури во планински велосипедизам, планинарење, како и повластени цени за тандем параглајдинг, кајакарење и многу други активности! 

Деталниот распоред ќе биде дополнително објавен. 

Се гледаме во Крушево!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook