Наслов

Купи привезок на Скопски
Локација: 
Плоштад
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 4 Мај, 2019 - 07:00

Контакт

Име и презиме: 
Пехар Скопје

Купи Привезок за прв пат оваа година на Виз Ер Скопски маратон 🔜👟🏃‍♂🏃‍♀
Сите учесници на Виз ер скопски маратон, од најмладите до највозрасните ќе имаат можност си однесат спомен од трката за себе во вид на привезок, а за оние кои трчаат 5км изработивме посебен брендиран привезок назначен со 5км.👌

Се гледаме на 4ти мај!
#ПехарСкопје #Скопскимаратон

Погледнете ги сите привезоци: https://bit.ly/2DEztD4

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook