Наслов

Tрка во Тетово на 5км
Локација: 
Tetovo
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 18 Ноември, 2012 - 11:00

Контакт

Име и презиме: 
Горан Чавдаровски

Во организација на АК "Тетово", АФМ и Општината Тетово ќе се одржи трка на 5-км. Вкупниот награден фонд изнесува 20.000 денари (1 место - 5.000 ден, 2 место - 3.000 ден, 3 место - 2.000 ден, за мажи и жени). Трката започнува во 11 часот, во центарот на Тетово. Стартот и целта се во близина на плоштадот. Стартнина не се плаќа. Повеќе информации  071 224 142 или 078 818 801

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook