Наслов

Само-одржување на точаци
Локација: 
Њуделхиска 4, 1000 Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Вторник, 30 Јули, 2019 - 18:00
Вторник, 6 Август, 2019 - 18:00
Вторник, 13 Август, 2019 - 18:00
Вторник, 20 Август, 2019 - 18:00
Вторник, 27 Август, 2019 - 18:00
Вторник, 3 Септември, 2019 - 18:00
Вторник, 10 Септември, 2019 - 18:00
Вторник, 17 Септември, 2019 - 18:00
Вторник, 24 Септември, 2019 - 18:00

Контакт

Име и презиме: 
Педала

Секој вторник Педала е отворена за потребите на членовите и точакољупците во Скопје.

Алатите се на располагање секој да ги користи, а некој од Педала доброволците е таму да ве советува или помогне како да си го одржувате точакот. Затоа што нема никој да вложи повеќе љубов во одржувањето на твојот точак од ти самиот.

Постоењето на Педала зависи од вас и вашата донација, односно членарина.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.