Наслов

Мистериите На Беласица 2019
Локација: 
Беласица
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 29 Јуни, 2019 - 10:00

Контакт

Име и презиме: 
ВК Актив - BC Active

Планински велосипедизам, планинарење, искачување на врв, дружба, забава.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook